Photographed by Rachel Warne
       
     
 Photographed by Phill Williams
       
     
 Photographed by Rachel Warne
       
     
 RHS Chelsea Flower Show 2013 - Gold  Inspired by the growing separation between man and nature. A balance of stone and oak blends naturally below the tree canopy, softened by the textures and tones of the planting. Two large boulders protrude from the dry stone walls that form an irregular boundary.  A sculpted oak bench firmly rooted between the boulders provides a modest seating space.
       
     
       
     
 The shack is constructed from raw, native materials made in an honest fashion. For us it needed to compliment the garden and blend organically within the space, not to be seen as a separate element.  We wanted to create a piece of architecture that could adapt, reform and re-orientate. A translucent sculpture that, with the change of direction could become a solid form, constricting views from and into the garden.